Internet ljubav

Boban je bio usamljen i dosadan. Radio je kao programer u jednoj firmi, ali nije imao mnogo prijatelja ni devojaku. Jednog dana, odlučio je da se prijavi na jedan sajt za upoznavanje, gde je video profil jedne devojke koja mu se svidela. Njen nadimak je bio Zabavna Anka, a na slici je imala plavu kosu, zelene oči i širok osmeh. Boban joj je poslao poruku i pitao je da li bi želela da se dopisuju.

Anka je bila vesela i avanturistična. Volela je da putuje, da čita knjige i da sluša muziku. Radila je kao prevodilac, pa je znala više jezika. Kada je videla poruku od Bobana, radoznalo je otvorila njegov profil. On je imao crnu kosu, smeđe oči i naočare. Izgledao joj je pametno i simpatično. Odlučila je da mu odgovori i tako su počeli da se dopisuju.

Njih dvoje su brzo pronašli zajedničke teme i interesovanja. Pričali su o svojim poslovima, hobijima, filmovima, knjigama, muzici… Svakog dana su se javljali jedno drugom i slali smešne slike, video klipove i pesme. Boban je bio oduševljen Ankinim duhom i humorom, a Anka je bila očarana Bobanovom inteligencijom i nežnošću. Postepeno su počeli da razmenjuju i ličnije stvari, kao što su snovi, strahovi, želje… Osećali su da se sve više zbližavaju i da imaju posebu privlačnost jedno prema drugom.…

Jednog dana, Boban je odlučio da iznenadi Anku i pozvao ju je da se nađu na moru. Rekao joj je da je rezervisao apartman u Budvi, u Crnoj Gori, i da ima dve karte za autobus. Anka je bila oduševljena i pristala je da ode sa njim. Spakovala je svoje stvari i krenula na put.

Kada su stigli u Budvu, Boban je čekao Anku na stanici. Kada ju je ugledao, srce mu je zaigralo. Bila je još lepša nego na slikama. Imala je dugu plavu kosu, plave oči i vitko telo. Nosila je belu haljinu i sandale. Boban joj je prišao i zagrlio ju je čvrsto. Anka mu je uzvratila zagrljaj i poljubila ga u obraz. Osetila je njegov miris i toplinu. Bio je visok, crnokos i mišićav. Nosio je plavu majicu i farmerke. Ana i Boban su se uputili u apartman koji je Boban izabrao. Bila je predivna soba sa pogledom na more. Boban nije više ni gledao more,sobu i pogled. Gledao je Anku kako se smeška i oduševljeno razgleda sobu i gleda prelepi pogled. Obratio joj se i shvatio da on ima najlepši pogled na svetu. Anka ga je očarala. Bio je presrećan. Jedva je čekao da je zagrli i ljubi strasno. Anka je osetila poglede na sebi. Postidela se ali i uzbudila. Želela je sve sa njim. Osetila je sve. Prišao joj je sa leđa dok je osetila njegov jak parfem u blizini sebe. Zagrlio ju je čvrsto oko struka, zadrhtala je. Njena haljina na bratele je polako klizila dok su se na terasi viorile zavese apartmanba. Uzeo je u naručje i odneo polako u krevet. Osetila je kako je obuzima vreleina od njegovih dodira i poljubaca. Haljina je sama sklizla na pod, obljubio je svu i obasipao poljupcima. Bila je presretna. Uzbuđena i srećna nije mogla da veruje da mu se tako lako daje. Obrgrlila ga je svojim nogama i želela da oseti njegov polni organ u sebi. Jako se uzbudio i Boban je smao nastavio u Ankinom ritmu. Strasti. Zaboravili su i gde su i otkud tu zajedno. Samo im je bilo bitno da se osete i uživaju u svakom pokretu. Ceo dan su proveli u apartmanu uživajući jedno u drugom. Ujutro su ustali rano spremili se za plažu i otišli da plivaju zajedno. Anka je prva ušla u vodu. Bilo joj je hladno. Nazirale su se njene čvrste bradavice. Boban nije mogao da izdrži uskočio je za njim u vodu. Plivali su na usamljeniji deo plaže. Oboje su bili uzbudjeni nisu mogli da se odvoje jedno od drugog. Samo su nastavili da se maze i prepuste čerima more i prirode. Uživali su u svakom danu i lepoti koju su imali. Proveli su deset dana na moru, uživajući u svakom trenutku. Išli su u šetnje, vožnje brodom, restorane, diskoteke, muzeje… Upoznali su i druge ljude, ali nisu imali oči za nikoga osim za sebe. Bili su nerazdvojni i savršeni jedno za drugo.

Kada je došlo vreme da se vrate kući, bili su tužni i zabrinuti. Nisu znali kako će nastaviti svoju vezu na daljinu, jer su živeli u različitim gradovima i državama. Obećali su jedno drugom da će se često čuti i videti, i da će naći način da budu zajedno.

• „ Volim te, Anka „ – rekao joj je Boban na stanici, grleći ju i ljubeći.

• „ Volim te, Bobane„ – rekla mu je Anka, brišući suze.

•„ Videćemo se uskoro, obećavam „ – rekao joj je Boban.

• „ Ja se nadam – rekla mu je Anka.„

Ušli su u svoje autobuse i mahali jedno drugom kroz prozor. Kada su se udaljili, oboje su uzeli svoje telefone i poslali poruku:

•„ Nedostaješ mi.„

•„ I ti meni.„

Nakon što su se rastali na stanici, Boban i Anka su se vratili u svoje gradove i nastavili sa svojim životima. Međutim, nisu mogli da zaborave jedno drugo i da prestanu da misle o svom letovanju. Svaki dan su se dopisivali, zvali i slali slike i video pozive. Pričali su o svemu i svačemu, delili svoje snove, planove, probleme i radosti. Bili su podrška i uteha jedno drugom. Njihova ljubav je rasla i jačala iz dana u dan. Nastavili su svoje dopisivanje. Dok jedan kišni dan neko nije pozvonio na Ankina vrata. Iznenadila se jel nije očekivala nikoga. Otvorila je vrata i ugledala Bobana kako kleči sa prstenom.

„Hoćeš li se udati za mene? „

Anka sezbunila i samo kroz plač rekla „DA, DA „ Dok ga je ljubila i brisala i sebi injemu suze. Preselila se kod njega u Beograd i oboje su nastavili svoju bajku. Bili su najsrećniji par na svetu koji se dopisivanjem zaljkubio i ostao zauvek zajedno.