Jelena33

Godina:
33
Grad:
Beograd
Oglas:

 

Tražim partnera za vezu

Pisanje ovog oglasa je korak ka ostvarenju mojih želja i potreba. Nadam se da će ove reči pronaći osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu i zajednički put u životu. Moje ime je Jelena i živim u predivnom gradu koji obiluje ljubavlju i mogućnostima.

Imam 33 godina, visoka sam i vitka, smeđe kose i očiju . Moja priroda je strastvena, empatična i puna ljubavi koju želim da podelim sa nekim posebnim.

Tražim osobu koja je spremna da gradi duboku i strastvenu ljubavnu  vezu zasnovanu na  poverenju i zajedničkim ciljevima. Bitno mi je da budemo partneri koji se podržavaju, inspirišu i rastu zajedno. Želim da provedem vreme sa nekim ko ceni komunikaciju, razumevanje i otvorenost.

Verujem da je internet postao moćan alat za upoznavanje, pa se stoga obraćam ovde putem ovog oglasa. Ako si slobodan, emotivan, sa opuštenih stavova  i otvoren za ljubavnu avanturu, možda si upravo ti ta moja osoba koju tražim.

Otvorena sam za upoznavanje i dopisivanje kako bismo se bolje upoznali i videli da li postoji hemija između nas. Verujem u snagu prijateljstva koje može da preraste u nešto više, u ljubav koja nas obuzima i donosi sreću.

Ako si zainteresovan za ozbiljnu vezu i spreman da otvoriš srce, piši mi. Želim da upoznam  osobu koja će me razumeti, podržavati i biti tu za mene bez obzira na sve. Verujem da zajedno možemo graditi srećan život ispunjen ljubavlju, smehom, požudom i nezaboravnim trenucima.

Uzbuđena sam zbog mogućnosti da upoznam nekoga posebnog i stvorim trajnu vezu zasnovanu na puno ljubavi i strasti.

Hvala što ste pročitali moj oglas i nadam se da će se naši putevi spojiti. Verujem u sudbinu i verujem da svaka osoba zaslužuje pravu strastvenu ljubav. Hajde da zajedno krenemo na putovanje koje će nam doneti sreću i ispunjenje.

Sa najlepšim željama Jeca

Ako želiš da se dopisujemo…
ukucaj u svoj mobilni telefon:
DP (razmak) Jelena33 (razmak) Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292
(razmak) ne pišete u poruci već na tom mestu ostavljate prazno mesto
Posalji SMS

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din.

Slanjem SMS poruke znači da ste uslove korišćenja pročitali, razumeli i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP DP i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS