Uputstvo za upoznavanje

Dobro došli na sajt za upoznavanje sa damama iz Srbije – SMSDOPISIVANJE.COM, sajt koji će vam pomoći da steknete nova poznanstva sa damama iz cele Srbije.

Princip ovog servisa za upoznavanje devojaka i žena preko SMS poruka je jednostavan, pouzdan, diskretan i što je najbitnije, anoniman. Možete se dopisivati bilo kada i sa bilo kime bez bojazni da neko može otkriti Vaš identitet, ukoliko Vi to ne želite.

Samo dame iz Srbije mogu da ostave svoj oglas na ovom sajtu, u kojem ostavljaju svoj lični oglas, tražene podatke o sebi i svoje slike. Osobe koje posete sajt mogu da pogledaju njihove lične oglase i ukoliko žele da upoznaju neku od njih, mogu poslati poruku bilo kojoj prijavljenoj dami.

Za korišćenje ove usluge registracija na sajtu nije neophodna. Potreban vam je samo mobilni telefon i možete odmah početi sa slanjem SMS poruka damama širom Srbije koje su se prijavile na naš sajt za druženje, muvanje, dopisivanje i upoznavanje.

Svaka dama, koja se prijavila na ovaj servis, ima svoje korisničko ime koje možete videti u njenom oglasu.

Da biste započeli dopisivanje sa nekom damom potrebno je da u SMS poruci ukucate sledeće:

DP (razmak) korisničko ime dame sa kojom želite da stupite u kontakt (razmak) i poruku koju želite.

Takvu poruku pošaljite na broj 6292.

U svakoj sledećoj poruci više ne morate da pišete njeno korisničko ime, već samo poruku.

Na primer, ako je devojka, sa kojom želite da se dopisujete, ostavila svoj oglas sa korisničkim imenom jelena23 šaljete SMS na sledeći način:

U prvoj poruci pišete: DP (razmak) jelena23 (razmak) Zdravo Jelena? Sta trenutno radis?…
U ostalim porukama pišete: Cime se bavis? Jel imas decka…

(razmak) naravno ne pišete, već na tom mestu ostavljate prazno polje.

Ukoliko želite da promenite sagovornicu, u sms poruci pišete DP (razmak) novo korisničko ime (razmak) poruka i takvu poruku pošaljete na broj 6292. Od tog trenutka sve poruke odlaze toj, novoj devojci.

Imajte u vidu da su dame ostavile svoj oglas na ovaj sajt radi upoznavanja, dopisivanja, druženja, braka ili nečeg drugog, ali nisu u obavezi da stupe u kontakt sa Vama ili održe postojeći.

Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP DP i pošaljite na broj 6292.

Chat je virtualno-zabavnog karaktera!

Podržane su sve mreže u Srbiji – 064/065 (Telekom Srbija), 062/063 (Telenor Srbija) i 060/061 (A1)

Poruke moraju biti tekstualne (MMS poruke se trenutno ne mogu slati)

Cena svake poruke koju vi pošaljete je 51,60 din. za korisnike MTS mreže, 51,99 din. za korisnike TELENOR mreže i 51,48 din. za korisnike A1 mreže.

Poruke koje dame vama šalju vam se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćate samo poruke koje ste poslali.

Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS

Prijatno upoznavanje i dopisivanje !